joi, 27 februarie 2014

Supa Crema de Legume

Astazi la Reteta de Acasa vom pregati un preparat foarte gustos si foarte sanatos. Este una dintre cele mai simple si usor de preparat retete de supe: Supa Crema de Legume. Potrivita atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, Supa Crema de Legume poate fi preparata ca  Supa Crema de Legume de Post sau ca Supa Crema de Legume cu Smantana.  


Ingrediente:

- 5 morcovi
- 3 patrunjei
- 2 teline
- 1 ardei gras
- 6-8 cartofi
- 2 cepe
- 10-15 catei de usturoi
- sare, piper

Pasul 1 Reteta de acasa : SUPA CREMA DE LEGUME: Pregatirea legumelor pentru supa crema de legume

In primul rand, spalam legumele si le curatam: morcovii, patrunjeii, cartofii, ardeiul, ceapa, usturoiul si telina. 




   

Pasul 2 Reteta de acasa : SUPA CREMA DE LEGUME : Prepararea supei creme de legume
Dupa ce am pregatit legumele, intr-o oala cu apa rece punem morcovii, patrunjeii si telina. Adaugam putina sare si le punem la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam ceapa, usturoiul, cartofii si ardeiul. Acestea fierb mai repede si de aceea nu se pun in acelasi timp cu primele. Le lasam sa fiarba pe toate.

Apoi luam legumele fierte si le punem in vasul de la robot. Adaugam si putina supa din oala in care au fiert si le mixam. Consistenta supei o facem in functie de preferintele fiecaruia. De obicei supa crema de legume trebuie sa fie ca o smantana mai subtirica. 



Apoi fiecare poate sa-si adauge in farfuria sa putin piper. Sau cu o lingura de smantana va obtine o delicioasa supa crema de legume cu smantana.



Pofta Buna la Reteta de acasa : 
SUPA CREMA DE LEGUME !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu