sâmbătă, 9 aprilie 2016

Oua Minion

Pentru ca Pastele se apropie si este foarte important atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, alaturi de oua rosii, va sugeram sa vopsiti si cateva OUA MINION. Modul de vopsire este foarte simplu. Daca aveti copii, atunci ei vor fi foarte incantati sa cioneasca si cate un  Ou Minion. 


Ingrediente:

- 5 oua
- 1 plic vopsea oua culoare galbena
1 plic vopsea oua culoare albastra
- 2 lingurite otet
- 1 marker negru
- ochisori din plastic sau hartie autocolanta alba

Pasul 1 Reteta de acasa : OUA MINION: Fierberea oualor


Intr-o cratita puneti la fiert 5 oua, pe care le-ati spalat foarte bine. Le lasati sa fiarba la foc min timp de 10 minute din clipa cand apa a inceput sa fiarba. Intre timp pregatiti vopseaua pentru oua. Intr-o cesca de cafea puneti apa fierbinte si jumatate de pliculet de vopsea galbena si o lingurita de otet. In acelasi mod pregatiti si vopseaua albastra.

Pasul 2 Reteta de acasa :  OUA MINION : Vopsirea si decorarea oualor Minion

Cand ouale sunt fierte, luati un ou si il bagati de jumatate in vopseaua galbena. Il tineti acolo aproximativ un minut, dupa care il scoateti pe un servetel de bucatarie. Dupa ce ati vopsit toate ouale pe jumatate cu galben le vopsiti cu albastru in acelasi fel.
Apoi decorati ouale minion cu ajutorul unui marker de culoare neagra cu care desenati ochisorii si gura. Apoi aveti doua posibilitati: lipiti ochisori (pe care ii cumparati de la librarie) sau lipisi cerculete din hartie autocolanta de culoare alba.
   














Spor la decorat OUA MINION !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu